27/08/2020

“El malèfic confinament”, de Marc Domènech Pedrola, és una de les històries participants de la I Edició del Concurs de Narrativa Accessible Hort d’en Queni. 

Una història de suspens i actualitat, amb Barcelona com a teló de fons.

L’amor d’en Dei i el seu xicot era meravellós, exclamava – Estic confinat aquí a casa amb tu i no et perdre de vista ni un segon més, tu ets l’amor de la meva vida i ara hem d’estar junts per sempre en aquesta nova batalla, contra el coronavirus.

El coronavirus ja ha atacat en els nostres amics, però la nostra amiga doctora ja intenta trobar remei, no tinc ni idea de la sorpresa que ens trobarem en el futur.

Dei i la seva parella van decidir mirar una estona la televisió, havien comprat totes les plataformes digitals conegudes arreu del món. I posarien “La Casa de papel” que se la sèrie que li agradava en Dei, en Marcus li agradava més les pel·lícules romàntiques. Així que van veure la sèrie de televisió i després pel·lícules romàntiques tota la tarda. Més tard, era l’hora del sopar, i van decidir fer burritos mexicans. Se’ls van menjar i cap al tard van veure una pel·lícula de por i en Marcus s’hi va arribar espantar de tanta por que tenia.

Dei i Marcus estaven enamorats de sempre, es coneixien de fa almenys set anys. En Marcus treballava a l’FBI com agent secret amb els seus companys Olatz i Robert, en Dei per una altra banda era un enviat per Llums Blanques, és com rebien el nom els àngels de Déu. La història d’en Marcus i en Dei comença un dia a l’agència de l’FBI on va rebre una llum sobrenatural i misteriosa i era en Dei que l’havien enviat perquè en Marcus trobés l’amor veritable en ell i així va ser que Dei i Marcus es van enamorar anys més tard i ara viuen confinats per culpa del coronavirus.

Una pandèmia que està per tot el món, confinant a les persones a quedar-se a casa.

I en una muntanya de Collserola viuen un grup de persones que es diuen Organització Negre format per la comandant i cap, Irene i altres tinents. Irene tenia uns plans malvats pels seus homes, acabar amb el confinament d’una manera dràstica. Irene va robar una formula secreta de l’Organització i li va entregar als dos nois i sense adonar- se’n se la van prendre i es van encongir fins a l’edat de 7 anys i la Irene va exclamar – Ara sabreu el que és capaç l’Organització de fer!

Dei i Marcus tenint set anys cadascun van pensar a cridar el seu amic mag i fer que Irene i els seus homes paguessin el que haguessin fet en Marcus i a la seva parella Dei. El seu amic mag, Raül va perseguir la Irene i els seus homes per tota la ciutat però per desgràcia quan ja la tenia va aparèixer la policia i van exclamar-hi – No podeu saltar el confinament de cap de les maneres i ja fa més d’una hora que estàs el carrer per tant et caurà una multa. La Irene i els seus homes van fugir a temps i el mag va exclamar – Quina mala sort que tinc, han fugit per culpa del policia, i ara haver de pagar la multa per saltar-se el confinament. L’Organització volia aprofitar el confinament per destrossar tot el que trobes el seu davant, per això en Dei i Marcus encongits van anar darrere els dolents tot i que hi havia confinada molta gent i ells havien d’estar iguals com la resta, se la van saltar i van arribar a dalt d’una muntanya on hi havia amagada Irene i els seus sequaços Negres.

Allà a dalt de la muntanya on hi havia un refugi és on amagaven els dolents la vacuna per tornar en Dei i en Marcus el seu estat anterior, Irene però tenia un malvat pla en geniat al qual volia destruir aquell refugi i matar a tots els herois de la ciutat. Dei i Marcus van córrer al darrere d’Irene i els seus sequaços i van aconseguir la vacuna que faria possible tornar l’estat anterior. Irene i els seus sequaços van ser enxampats i per fi els dos nois van aconseguir tornar a la normalitat, a ser com eren abans.

L’Organització va ser interrogada, van anar directament a la presó tot just després del confinament i els herois Dei i Marcus i Raül van ser admirats per tota la vida i van acabar el confinament i es van poder salvar d’un gran desastre mundial.

L’Organització negre va ser castigada en pena de mort per haver comès molts delictes negres i perillosos. I així acaba una aventura del confinament a Barcelona a dalt d’una muntanya i un refugi que pocs anys després es convertiria en una residència per a persones amb moltíssimes Capacitats i es recordaria la residència amb el nom de Mas Sauró.