09/10/2018

Per segon any consecutiu un grup treballadors de l’empresa Firmenich va decidir fer un dia de voluntariat a l’Hort d’en Queni. La jornada va tenir lloc el dia 4 d’octubre i va prolongar-se des de les 9 fins les 17 hores. 15 persones de l’empresa van participar-hi.

En aquesta oportunitat les tasques principals van ser la neteja i pintada de les lones que cobreixen la reixa de la part dreta de l’espai,  la col·locació d’una pèrgola per a la creació d’un espai d’ombra que faci més confortables les hores de sol, així com alguns treballs de fusteria per arreglar 10 taules de cultiu que s’havien trencat. Aquesta última tasca també va ser completada amb el canvi del tipus de terra.

També es va dur a terme la realització de l’últim mural que restava pendent. “L’arbre de la vida”, neix d’una proposta de Rosa Molina, veïna i col·laboradora de l’espai, que va proposar de pintar un arbre ple de color imposant les mans dels voluntaris. Aquesta idea va tenir bona rebuda donada la importància de les mans i el tacte en l’atenció a les persones amb sordceguesa.

Aquestes jornades són molt apreciades per l’APSOCECAT ja que permeten avançar feines que d’altra manera queden endarrerides per falta de personal i també de pressupost. En aquest últim sentit, Firmenich també es va fer càrrec de les despeses de la jornada, amb un donatiu de 1600 € que va ser íntegrament destinant al material emprat.

Des de l’APSOCECAT estenem un sincer agraïment a tots els treballadors de Firmenich que van destinar el seu temps a un dia de voluntariat a l’Hort d’en Queni, especialment a Juanjo Piedra, promotor de la iniciativa. També a la resta de voluntaris i veïns que van fer possible una nova jornada participativa a l’espai del cargolet.