04/09/2019

Dissabte dia 5 d’octubre  l’APSOCECAT organitza un recorregut amb persones amb sordceguesa per sensibilitzar sobre aquesta discapacitat. La II Caminada solidària per la sordceguesa està emmarcada en el programa de la Festa Major d’Hostafrancs

Activitat oberta a persones de tot tipus i edats. Pet friendly 

L’APSOCECAT torna amb una nova Caminada solidària amb la sordceguesa, dissabte 5 d’ octubre. El recorregut serà des de la seu de l’entitat, al Carrer Leiva 2D, molt a prop del Mercat d’Hostafrancs, Barcelona, fins la Caseta del Migdia, en la zona del Castell de Montjuïc.

L’objectiu de la iniciativa és el d’oferir un punt de trobada on les persones puguin apropar-se a la sordceguesa en un entorn lúdic i esportiu. Hem fet una invitació està oberta a famílies, a grans i petits i a qualsevol persona que vulgui conèixer la sordceguesa.

Programa de la II Caminada solidària amb la sordceguesa

9:30 h.  Trobada a la seu de l’APSOCECAT i recollida de la samarreta:

  • Presentació de l’equip i de les persones amb sordceguesa participants
  • Indicacions bàsiques d’orientació i accessibilitat

10:00 h. Sortida

11:00 h. Arribada a la Caseta del Migdia

11:15 h. Activitats divulgatives:

  •  Recorreguts en condicions simulades de sordceguesa (amb bastó, ulls i orelles tapades)
  •  Tallers de llengua de signes i accessibilitat adreçats als més petits

12:00 h. Fi de l’activitat

Nota. APSOCECAT no es fa responsable en cap aspecte dels danys i/o perjudicis que els participants es puguin causar a si mateixos i/o a terceres persones abans, durant o després de l’activitat.

Inscriu-t’hi!

La inscripció a la Caminada solidària amb la sordceguesa preveu un donatiu de 10 € i inclou una samarreta tècnica amb l’alfabet de la llengua de signes (LSC). Hi ha tres opcions:

  • Vía PAYPAL. Clica al botó “Donar”:

  • Vía transferència bancària: Associació Catalana pro Persones amb Sordceguesa – APSOCECAT: BBVA-CX ES81 0182 8262 3702 0000 6279
  • El mateix dia de la caminada. 9:30 h, a la seu de l’Associació.

Atenció: Cal indicar NOM i COGNOM de la persona inscrita al PAYPAL, o “Caminada+NOM+COGNOM” al concepte de la transferència.

Desgravació fiscal. Un cop feta la inscripció, el titular té dret al Certificat de desgravació fiscal corresponent a l’import del donatiu. Per demanar el seu certificat faci servir el formulari de Contacte.

Li pot interessar: Informació sobre donatius a APSOCECAT i fiscalitat

Fila zero i t-shirt only

Vols ajudar-nos però no tens plans de venir a la Caminada? En aquests casos et donem altres dues opcions:

  • Inscriu-te com a fila zero: Pagues els 10 € simplement com a donatiu. Indicar FILA ZERO en el concepte de la transferència.
  • Inscriu-te com a t-shirt only: Pagues els 10 € i pases a recollir la teva samarreta entre el 30/9 i el 4/10 (abans de la Caminada). Després no ens fem responsables per la disponibilitat de talles. Indicar TSHIRT+talla en el concepte de la transferència.

En tots dos casos la inscripció és farà via transferència bancària.

Recorregut de la II Caminada solidària amb la sordceguesa

No deixis passar aquesta oportunitat d’apropar-te a la sordceguesa mentre gaudeixis d’un passeig a un dels entorns més bonics de la ciutat. Per anar avançant, adjuntem el mapa amb el recorregut previst:

Reserva’t el 5 d’octubre i vine a la II Caminada solidària amb la sordceguesa!

Encara tens algun dubte? truca’ns: 93 331 73 66