20/09/2021

El dissabte 9 d’octubre APSOCECAT organitza la III Caminada Solidària per la Sordceguesa, un recorregut a peu amb persones amb sordceguesa, famílies, amistats i persones afins per a donar a conèixer i conscienciar sobre aquesta discapacitat.

Activitat oberta a persones de tot tipus i edats i animals de companyia.

La caminada, emmarcada dins les festes d’Hostafrancs, contribueix a sensibilitzar i apropar a la població a la sordceguesa amb una acció solidària que ajudarà també a recaptar fons que es destinaran a l’atenció de persones amb aquesta discapacitat.

El recorregut de la III Caminada Solidària per la Sordceguesa serà des de la seu de l’entitat, al Carrer Leiva 2D, molt a prop del Mercat d’Hostafrancs, fins la Caseta del Migdia, a la zona del Castell de Montjuïc. Un cop arribem, s’oferirà a les persones participants que ho vulguin un taller d’iniciació de llengua de signes catalana recolzada i recorreguts en condicions simulades de sordceguesa (amb bastó, ulls i orelles tapades). Recomanem portar un petit refrigeri per a reposar forces en arribar al destí.

L’objectiu de la iniciativa és el d’oferir un punt de trobada on les persones puguin apropar-se a la sordceguesa en un entorn lúdic i esportiu.

Targetó III Caminada per la sordceguesa

.

Programa de la Caminada solidària amb la sordceguesa

9:30 h.  Trobada a la seu de l’APSOCECAT i recollida de la samarreta:

  • Presentació de l’equip i de les persones amb sordceguesa participants
  • Indicacions bàsiques d’orientació i accessibilitat

10:00 h. Sortida

11:00 h. Arribada a la Caseta del Migdia

11:15 h. Activitats divulgatives:

  •  Recorreguts en condicions simulades de sordceguesa (amb bastó, ulls i orelles tapades)
  •  Tallers de llengua de signes i accessibilitat

12:00 h. Fi de l’activitat

Nota. APSOCECAT no es fa responsable en cap aspecte dels danys i/o perjudicis que els participants es puguin causar a si mateixos i/o a terceres persones abans, durant o després de l’activitat.

.

Inscripcions

La inscripció a la Caminada solidària amb la sordceguesa demana un donatiu de 10 € i inclou una samarreta tècnica amb la paraula sordcegues en llengua de signes catalana (LSC).

Per a inscriure’s hi ha tres opcions:

    • Vía PAYPAL. Clica al botó “Donar”:


    • Via transferència bancària: Associació Catalana pro Persones amb Sordceguesa – APSOCECAT: BBVA-CX ES81 0182 8262 3702 0000 6279
    • Via correu electrònic amb el pagament el mateix dia de la caminada. Envia un correu a coordinacio@apsocecat.org i fes el teu donatiu a les 9:30 h, a la seu de l’Associació el mateix dia de la caminada.

Recorda indicar NOM i COGNOM de la persona inscrita, bé als camps del nom a PAYPAL, al concepte de la transferència o al correu electrònic: “Caminada+NOM+GOGNOM”.

Desgravació fiscal. Un cop feta la inscripció, el titular té dret al Certificat de desgravació fiscal corresponent a l’import del donatiu. Per demanar el seu certificat faci servir el formulari de Contacte.

Li pot interessar: Informació sobre donatius a APSOCECAT i fiscalitat

.

Recorregut de la Caminada solidària amb la sordceguesa

No deixis passar aquesta oportunitat d’apropar-te a la sordceguesa mentre gaudeixes d’un passeig a un dels entorns més bonics de la ciutat!

Per a més informació podeu consultar el mapa amb el recorregut previst a continuació:

Caminada solidària amb la sordceguesa. Mapa recorregut