Durant les pròximes setmanes es realitzaran diferents activitats adreçades a fer difusió de la sordceguesa com a discapacitat. Meridià Verd – XRT estrena repte solidari amb la sordceguesa

24/04/2013. El repte està programat en format intensiu del 14 al 16 de juny i a la seva estrena donarà visibilitat a la sordceguesa. L’equip s’ha mostrat sensiblement disposat a col•laborar per tal de donar a conèixer la nostra discapacitat, que pot afectar gairebé 4000 persones només a Catalunya. Els donatius que es puguin recaptar aniran directament al programa de suport familiar per a persones amb sordceguesa que gestiona l’APSOCECAT.

El Meridià Verd va des de Dunkerque, al Mar del Nord, fins al Masnou. En concret, és el meridià situat a 2º 20′ 14,025″ a l’est del meridià de Greenwich. El recorregut proposat farà la part catalana de Coll de Pal a Ocata.

Durant les pròximes setmanes i fins la realització de la travessa es realitzaran diferents activitats adreçades a informar de la preparació física dels esportistes i a fer difusió de la sordceguesa com a discapacitat. Podeu seguir les novetats del projecte al perfil de Facebook de Meridià Verd–XRT.