El bon temps va acompanyar la sortida i va permetre fer activitats exteriors i de socialització, com ara piscina  i anar al futbol. primer respir per a persones amb sordceguesa 2013

24/04/2013. Els nostres respirs són activitats de dos dies de durada durant els quals fem una sortida planificada amb els usuaris i l’equip de mediadors. És una activitat semblant a les colònies, però de durada més curta i, com aquella, pretén donar als familiars un espai de descans mentre fem activitats d’oci i comunicació que afavoreixen la integració de les persones amb sordceguesa.

El bon temps va acompanyar la sortida i ens va permetre fer activitats exteriors i de socialització: els més petits, com la Mònica i el Gerard,  van anar al parc mentre l’Alba, la Clara, la Sole i la Marta van passejar per Sabadell, van fer el vermut i van anar al supermercat. També vam tenir ocasió de gaudir de la piscina de Can Llong, del Club Natació Sabadell. Per a aquesta sortida vam aprofitar de fer servir el transport públic com una experiència de socialització.

Respir per a persones amb sordceguesa 2013

A casa vam fer activitats d’estimulació sensorial amb els més petits i també uns tallers de cuina. La Sole i l’Alba van fer uns brownies amb un resultat molt saborós. La situació de la casa, al costat de Sabadell, ens permet fer varies planificacions d’activitats, adaptades a les característiques de cada grup d’usuaris. D’aquesta manera, els usuaris de perfil adquirit, com la Idoya, van poder anar a una calçotada al centre de Sabadell o anar a veure un partit de futbol.

Volem agrair de tot cor la participació de l’equip de voluntaris que ha fet possible aquest Respir. A l’Alba Camprodón, l’Eli Herraiz, la Núria Bustamante, la Raquel Franquesa, la Patricia Salido, la Marta Mundó, el Xavier Capdevila i l’Aroha Palacios, moltíssimes gràcies!