17/03/2020

Davant la situació d’alarma decretada pel Govern per tal d’evitar la propagació del coronavirus, l’APSOCECAT modifica les seves atencions regulars per tal de proveir suport a les persones amb sordceguesa en les següents àrees:

  • Accés a l’actualitat informativa, així com a les adaptacions per al compliment de las mesures sanitàries i de confinament establertes.
  • Seguiment de qualsevol símptoma clínic que pugui requerir atenció mèdica o altres mesures addicionals.
  • Acompanyament emocional mentre duri la present situació.
  • Orientació i suport comunicatiu en cas de qualsevol dubte o incidència.

Les atencions es proveiran de manera preferent a distància, fent servir les comunicacions telemàtiques amb les famílies i cuidadors, així com les tecnologies accessibles amb les persones amb sordceguesa. Aquesta mesura busca mantenir les atencions alhora que reduir al mínim el risc de contagi, tant pels professionals com per les persones amb sordceguesa i el seu entorn.

Addicionalment, en qualitat d’entitat declarada d’Utilitat Pública, APSOCECAT reitera el seu compromís de col·laborar amb les autoritats competents en cas de qualsevol emergència que afecti a una persona amb sordceguesa.

Aquesta notificació es produeix en adhesió al comunicat de la Federación Española de Sordoceguera – FESOCE sobre aquesta excepcional situació d’alerta sanitària.

.

Telèfon de contacte

(informació general i emergències amb persones amb sordceguesa)

APSOCECAT:  678 71 26 19