Famílies, professionals, amics, autoritats, tots han volgut participar de la celebració d’una gran fita per a l’associació. 15è aniversari APSOCECAT

24/09/2014. L’Associació Catalana pro Persones amb Sordceguesa (APSOCECAT) va inaugurar el dia 23 de setembre la seva nova seu social, en un acte amb autoritats i famílies que va ser també una emotiva celebració dels 15 anys de funcionament. Fundada al 1999, s’ha establert com a referent en l’àmbit de l’atenció professional a la sordceguesa a Catalunya.

L’acte ha comptat amb la presència de Jordi Martí, regidor del Districte de Sants-Montjuïc i de Irma Rognoni, presidenta de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMD). Junt a Marta Torras, directora de l’Àrea d’Impuls Social de la Fundació Catalunya – La Pedrera, han estat els encarregats de tallar la cinta inaugural. Fernando Duffo, va assistir en representació de l’Associació PROANE.

Premis FESOCE

L’ocasió també ha estat propícia per acollir l’entrega dels premis de la Federación Española de Sordoceguera (FESOCE) de la què es membre l’APSOCECAT. Els Premis FESOCE reconeixen el compromís destacat de persones o entitats amb la causa de la sordceguesa. El reconeixement ha estat per als col·laboradors que van fer possible la campanya “Ayuda a imaginar el mundo” que va estrenar la FESOCE l’any passat. Els premiats han estat la productora Agosto TV i Santa Marta Publicidad. Com a “Embajadores de la sordoceguera” s’ha anomenat la Irene García, de El mundo al revés i l’Óscar Luna, qui no va poder recollir el títol.

El president de l’APSOCECAT, Ricard López, va dedicar amb paraules d’agraïment a tots els què han fet possible aquest 15è aniversari. L’acte va esdevenir en una emotiva celebració en companyia d’usuaris, famílies, voluntaris, representants d’entitats i amics en general. L’entitat agraeix el suport rebut durant aquest anys i continua amb la confiança de continuar treballant per millors oportunitats per a les persones amb sordceguesa.