L’espectacle proposa un viatge gastronòmic en condicions de sordceguesa on l’APSOCECAT ha participat com a entitat experta en aquesta discapacitat. Tasta, toca, olora amb l’APSOCECAT

22/07/2014. L’experiència, inclosa dins la programació del Grec ha estat un èxit de participació. L’estrena, dilluns 21, amb una sessió especial per a la premsa i les autoritats, va comptar amb una resposta excepcional que va obligar els organitzadors a obrir algunes sessions addicionals.

L’activitat va comptar amb la participació de la consellera de Benestar Social, Neus Munté i representats d’organismes i d’organitzacions de l’entorn de l’art i la discapacitat. Algunes persones sordcegues també hi van apropar-se. En total es calcula que gairebé 400 persones participin entre el 21 i el 23 de juliol, quan acaba.

Tasta, toca, olora amb l’APSOCECAT

El projecte és una creació d’Àurea Millan (Punts suspensius) amb la finalitat que la gent pugui apropar-se a la sordceguesa des del gaudi dels sentits. Les persones participen en un recorregut gastronòmic amb els ulls i les orelles tapades, simulant una condició de sordceguesa. L’activitat la fan possible Comediants i la Fundació Alícia amb la participació de Punts suspensiusMosquito Productions i The Love Comes

L’APSOCECAT ha participat com a entitat experta oferint tot el coneixement sobre la importància del tacte en la comunicació de les persones sordcegues i la necessitat del mediador. La nostra coordinadora Alba Camprodon ha estat responsable de la selecció i formació dels 40 mediadors que com a voluntaris col·laboren guiant les persones durant el recorregut. Des de aquesta entitat estem molt agraïts a tots els què l’han fet possible.