Fotografies per Andreu Arroyo i APSOCECAT

18/12/2019

La més recent edició del 24 hores d’ultrafons en pista, organitzada per Corredors.cat, ha destinat l’excedent de la recaptació a un extraordinari donatiu per a l’APSOCECAT

El 24 hores d’ultrafons en pista, un clàssic que té lloc cada any a les pistes d’atletisme de Can Dragó, a Barcelona, s’ha fet enguany solidari amb la sordceguesa. A més, coincidint amb la seva setzena edició, han aconseguit per a aquesta finalitat un import rècord: 16.647,81 €.

La prova, que va tenir lloc els passats 14 i 15 de desembre, va tenir també rècord de participants. Unes 1040 persones es van inscriure en les diferents modalitats: 24 hores, 12 hores i 6 hores individual. També, 24 hores per parelles, 24 hores per equips de 3 – 6 components, i  24 hores per equips de 7 – 24.

L’APSOCECAT va tenir l’oportunitat de ser-hi present tots dos dies. Així, el 14, els organitzadors van tenir el detall de deixar la inauguració a càrrec de les persones amb sordceguesa, en un fantàstic moment de visibilitat. D’aquesta manera, tres persones usuàries del bastó blanc i vermell, indicatiu de discapacitat visual i auditiva combinada, van fer la volta d’obertura acompanyats d’un guia. Un recorregut que van acabar entre aplaudiments de reconeixement del públic.

L’APSOCECAT vol expressar el seu profund agraïment per tan generosa col·laboració. Sense dubte, un exemple de solidaritat i sensibilitat social que obre oportunitats per a les persones amb sordceguesa.

El 24 hores d’ultrafons en pista és un esdeveniment de referència organitzat per Corredors.cat, una associació sense ànim de lucre la finalitat de qual és el foment de la pràctica continuada de l’esport.