Demanem el vostre vot solidari. Només tres entitats socials seran les escollides per a ser receptores de la recaptació. La votació està oberta durant els mesos de juliol i agost. Ajuda a la sordceguesa amb el programa Catalunya Solidària

12/07/23013. CatalunyaCaixa ha posat en marxa una nova iniciativa de caire social que celebrem a l’APSOCECAT. Es tracta de la targeta CX Catalunya Solidària, que permet al seus titulars una forma d‘interacció responsable amb el teixit social català. La targeta incorpora una prestació amb la qual CX donarà un 0,10% de la facturació efectuada pels titulars amb l’ús d’aquestes targetes, durant tot un any, a tres entitats sense ànim de lucre.

L’APSOCECAT participa en aquesta bona iniciativa amb un projecte que ha estat ben valorat per els usuaris que ja han votat. Amb el projecte “Vida independent per a persones amb sordeceguesa” l’entitat es focalitza en ajudar als nostres usuaris a desenvolupar la seva autonomia. La disponibilitat d’un mediador especialitzat en sordceguesa és fonamental per aconseguir les habilitats de comunicació i l’adquisició de hàbits i rutines bàsiques per a la vida diària. Si aconseguíssim guanyar aquest programa podríem ajudar a que cada un dels nostres usuaris tingués accés a aquest preciós recurs d’un mediador a dedicació exclusiva.  

Ajuda a la sordceguesa amb el programa Catalunya Solidària

Per això demanen el vostre vot, si sou usuaris i si no, que considereu la possibilitat de demanar-la o de bescanviar alguna que ja en tingueu, de aquesta entitat bancaria, per a poder entrar a votar. Actualment gairebé liderem la llista però cal enfortir aquesta posició per tal de assegurar-nos una de les places guanyadores. Cada vot hi compta!

Per tal de seleccionar les entitats afavorides, durant els mesos de juliol i agost els clients titulars d’una targeta CX Catalunya Solidària podran votar per un dels projectes presentats. Les 3 entitats més votades seran les beneficiàries d’una tercera part, cadascuna, de les ajudes econòmiques de la convocatòria 2013. CatalunyaCaixa destinarà el 0,10% de l’import de les compres realitzades d’abril 2013 a març 2014 inclusivament, pels clients que hagin utilitzat com a mitjà de pagament la targeta CX Catalunya Solidària.

Per a ajudar-nos a aconseguir aquesta oportunitat heu de seguir les següents indicacions:

1) Fer la targeta CX Catalunya Solidària (de nova o bescanviat alguna que ja en tingeu, de CX)
2) Votar per l’APSOCECAT fins 31.08.2013
3) Canalitzar les compres fent servir aquesta targeta

Ens hi ajudeu? Junts fem pinya.