08/07/2021

L’Associació Catalana Pro Persones amb Sordceguesa i la vicerectoria de Recerca i de Tranferència de la Universitat Autònoma de Barcelona han signat un conveni de col·laboració de 4 anys per a emmarcar i coordinar l’actuació de l’entitat i de la UAB en assessoraments, intercanvis d’informació i realitzacions, en els camps de la investigació i el desenvolupament, específicament en l’àmbit de l’accessibilitat i la sordceguesa.

En el conveni s’estableix una comissió mixta integrada per representants de la Universitat i de l’APSOCECAT per a proposar els temes científics i tecnològics d’interès comú. La responsable d’aquesta col·laboració per part de la Universitat serà la professora Anna Matamala del Departament de Traducció i d’Interpretació i d’Estudis de l’Àsia Oriental, mentre que el referent per part de l’APSOCEAT serà el seu president, Ricard López.

Amb aquest conveni s’inicia una nova etapa per a APSOCECAT en la que es dedicarà més esforços en investigació i formació per una millor detecció de necessitats i recursos de les persones amb sordceguesa de Catalunya.