02/03/2019

Sembla que va ser ahir però aquest 2019 APSOCECAT arriba al seu 20è aniversari!

Segons consta en l’acta de constitució, l’APSOCECAT va ser fundada el dia 13 de març de 1999. Aquell dia un grup de famílies van formalitzar l’associació, amb l’esperit de trobar solucions a la situació sobrevinguda que tenien en comú: un fill(a) amb sordceguesa.

Va ser una època de molta empenta i molta il·lusió, però també de frustracions, de preguntes sense respostes, de portes tancades. Era un temps de gairebé total desconeixement polític i social sobre la sordceguesa, una situació en la què l’APSOCECAT ha treballat durament i que, lluny de ser bona, ha millorat notablement. La sordceguesa ja no és una desconeguda sobre la taula i les persones sordcegues tenen un lloc per dret propi en la societat.

Tot aquest camí ha estat ple de moments bons però també de dolents, d’esperes que sembla que mai no acaben i de situacions que invitaven a claudicar. En aquestes ocasions és quan hem trobat forces en persones i famílies lluitadores, en professionals dedicats, voluntaris aplicats i, per descomptat, en grans amics, la majoria fets pel camí.

Per això volem estendre aquesta invitació al 20è aniversari d’APSOCECAT a tots els que han estat part de la nostra història. Volem tenir ocasió de dir “GRÀCIES” personalment, perquè sense petits gestos, bones idees i gent compromesa, mai no ho hauríem aconseguit.

Per això, estàs convidat a la nostra petita gran celebració:

Invitació 20è aniversari APSOCECAT

Dimecres 13 de març

18:30 hores

C/Leiva 2D, local

Farem un acte informal seguit d’un brindis. Si has estat part de la nostra història, no deixis d’acompanyar-nos. T’hi esperem!