News2019-12-04T19:52:24+01:00

Deafblind news

Manifest per a la unió dels moviments associatius de discapacitat sensorial

29/01/2024 - Al respecte dels últims moviments en el sector de les associacions dedicades a la discapacitat sensorial a tot Espanya, l’Associació Catalana pro Persones amb Sordceguesa (APSOCECAT) convida a les associacions que vetllen pel benestar de les persones sordcegues i a usuaris i famílies de sordcecs a unir-se a la nostra entitat.

APSOCECAT celebra 25 anys dedicats a la Sordceguesa

12/1/2024 - L’Associació Catalana pro Persones amb Sordceguesa (APSOCECAT) està de celebració aquest 2024, ja que celebra el seu 25è aniversari com a entitat defensora dels drets i el benestar de les persones amb sordceguesa i les seves famílies.

Connectem Cors: Destina part del teu cor a ajudar a les persones amb sordceguesa

15/11/2023 - Llançament de la campanya nadalenca "Connectem Cors". Aquesta iniciativa té com a objectiu, per una part, que el bastó vermell i blanc sigui reconegut com un símbol de la sordceguesa, associat amb la seva organització i la causa que defensen i també, per altra banda, recaptar fons per a millorar i augmentar l’assistència de les persones amb sordceguesa.

Recollida de signatures pel Manifest Unitari pel dret a una vida independent

11/10/2022 - El Moviment Vida Independent del Garraf ha iniciat una recollida de signatures d'adhesió al Manifest Unitari pel dret a una vida independent i d’inclusió en la comunitat de les persones amb discapacitat i de les persones amb trastorn de salut mental i APSOCECAT s’uneix a la campanya com a membre promotor.

11 oct., 2023|Categories: noticies|Tags: , , , |0 Comments
Go to Top