El primer Torneig de pàdel tindrà lloc el 25 d’abril amb l’objectiu d’aconseguir fons per al programa de mediació de l’APSOCECAT. Pàdel solidari amb la sordceguesa

01/04/2015. El primer Torneig de pàdel solidari, és una iniciativa altruista organitzada per El mundo al revés i que a la seva estrena es realitza a favor del programa de mediació de l’APSOCECAT. L’activitat està prevista dissabte 25 d’abril a les instal·lacions de l’Artós Sport Club, a Barcelona.

Sota el lema: “1 tarda de pàdel, 50 hores d’ajuda”, l’objectiu és omplir les inscripcions (places limitades) i aconseguir la màxima difusió de la sordceguesa. L’import de les inscripcions s’ingressa directament al compte de l’APSOCECAT. Hi ha la possibilitat també de col·laborar com a fila zero per a les persones solidàries que no preveuen competir. L’assistència al torneig com a espectador és gratuïta i hi haurà sortejos i activitats de conscienciació de la sordceguesa.

Tota la informació de l’activitat i del procediment d’inscripció està disponible a la web del 1er Torneig de pàdel solidari.

El Mundo al revés és una iniciativa dels treballadors del Grup Havas de dedicar part del seu temps de manera altruista a donar suport a entitats socials. L’APSOCECAT es sent honorada de tan valuosa col·laboració.

Animeu-vos  a participar en aquesta nova iniciativa!