L’APSOCECAT inicia una nova edició del “Concurs de Narrativa Hort d’en Queni”, una iniciativa per a fomentar la creació literària i visibilitzar la discapacitat

Després de l’èxit de participació i assistència de la primera edició del Concurs de Narrativa Hort d’en Queni, l’APSOCECAT ha engegat una nova edició del concurs de relats curts en llengua escrita i llengua de signes. La presentació de candidatures estarà oberta des del 25 de març i fins al 25 de maig, en la segona edició s’amplia en un mes el temps per a presentar les diverses propostes amb l’objectiu que més persones s’animin a participar.

Qualsevol persona física sense límit d’edat pot presentar la seva història, de temàtica lliure, però es valorarà positivament aquells relats que girin entorn la discapacitat i, amb especial atenció, la sordceguesa. Cada persona participant podrà presentar un sol treball original (conte o narració curta) en qualsevol de les dues modalitats: llengua escrita (màxim 5 pàgines, català o castellà) o llengua de signes (màxim 5 minuts).

Amb aquest concurs APSOCECAT busca promoure la participació ciutadana estimulant la creació literària, el compromís cívic i el coneixement del món de la sordceguesa, així com la col·laboració estreta amb organitzacions del barri de Sants, on es troba físicament el local de l’entitat. Per això, el jurat que escollirà les propostes premiades estarà format tant per persones d’APSOCECAT com del Col·lectiu d’Artistes de Sants i de la Biblioteca Vapor Vell, organitzacions col·laboradores del concurs. A més, en l’edició d’enguany es compta també amb la col·laboració de l’Economat Social, una cooperativa de treball dedicada a proveir de productes ecològics i de proximitat, que facilitarà els premis per a les persones guanyadores, que consistiran en una cistella de productes ecològics i en descomptes a la botiga per a les mencions especials del jurat.

El lliurament de premis es realitzarà durant la Setmana Internacional de la Sordceguesa, del 21 al 27 de juny, a l’Hort d’en Queni, l’espai que dóna nom al concurs. Pots consultar el document de bases de participació o la pàgina del Concurs de Narrativa Hort d’en Queni, on trobaràs tota la informació necessària per a participar.

.

Fes volar la teva imaginació i participa al II Concurs Literari de l’Hort d’en Queni!